عمومی

ارسال مطالب عمومی

عمومی

ارسال مطالب عمومی

طرح استیضاح وزیر علوم با 51 امضاء اعلام وصول شد

نمایندگان مجلس با امضای نامه ای تقاضای استیضاح وزیر علوم را به هیأت رئیسه مجلس ارائه کردند که از سوی حسین سبحانی نیا قرائت شد.

عضو هیأت رئیسه مجلس در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 21مرداد ماه) مجلس، نامه 51 نفر از نمایندگان مجلس برای استیضاح وزیر علوم را قرائت کرد.

متن کامل استیضاح به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

هیات رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی با سلام و تهیات

احتراما همان گونه که مستحضر هستید دانشگاههای کشور محل تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و دانشمند و کانون اصلی تولید علم و دانش در کشور است و به واسطه همین ارزش و اهمیت است که حضرت امام (ره) دانشگاه را کارخانه انسان سازی و ضامن استقلال کشور دانستند و رهبری معظم انقلاب اسلامی ، اسلامی شدن آن را خواستار شده و تولید علم و تسریع در دانش اندوزی علم را از اولویت های ایران اسلامی برشمردند.

با عنایت به شرایط ویژه کشور و ضرورت عبور عزت مدارانه از مقابله با جنگ تحمیلی اقتصادی نظام سلطه به رهبری آمریکا، لزوم آرامش و دقت نظر در پرهیز از ایجاد تنش و افراط در محیط های علمی صد چندان می نماید با کمال تاسف شیوه مدیریت جناب آقای فرجی دانا وزیر محترم علوم ،‌تحقیقات و فناوری خلاف مصالح کشور و انتخاب رویه ای است که مانع رشد تولید علم و در عوض قرار دادن دانشگاهها در راستای تندروی و افراط است که با شعارهای دولت یازدهم هم تعارض دارد و حاصلی جز عقب افتادگی علمی کشور و بی ثباتی در حوزه علم و فناوری و ایجاد زمینه تنش و التهاب آفرینی در جامعه نخواهد داشت.

که نشانه های آن کاملا آشکار است از این رو ما امضا کنندگان ، مطابق اصل 89 قانون اساسی به دلایل ذیل خواهان استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری به علت عدم پایبندی ایشان به رویه های قانونی مصالح کشور ، مشی اعتدال و وعده های داده شده در زمان رای اعتماد مجلس و به تبع آن ایجاد و فراهم سازی بستر و ترویج افراطی گری در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی هستیم.

1-عدم پذیرش و سرگردانی پذیرفته شدگان قانونی بورسیه های تحصیلات تکمیلی و متاسفانه ارائه مجوز پذیرش افراد رد صلاحیت شده در این دوره ها علی رغم تاکید مراجع ذی صلاح و قانونی در کشور و بازگرداندن برخی از اساتید اخراج شده توسط هیات های رسیدگی به تخلفات یا مراجع ذیربط دانشگاهی

2-اعزام گروههای سیاسی بعضا دارای سوابق تندروی در قالب کارشناسان، ارزیابی عملکرد روسای دانشگاهها که زمینه ایجاد تنش را در دانشگاهها فراهم نموده و تغییر شیوه انتخاب روسای دانشگاهها برخلاف رویه های جاری شورای عالی انقلاب فرهنگی برخلاف دستور صریح ریاست محترم جمهوری

3-منصوب نمودن عناصر دارای سابقه مشخص در فتنه 88 در مسئولیت های مهم ستادی ‌وزارت خانه و عزل اشخاص عالم، متعهد و مدیر از برخی دانشگاهها و نصب افراد دارای سوابق تند و افراطی به ویژه در مدیریت های میانی دانشگاهها

4-عدم مواجه درست با تحرکات سیاسی ضد انقلاب و ضد نظام برخی عناصر فعال در دانشگاهها و میدان دادن به برخی نشریات  دارای رویکرد ضد دینی و گرایشات شدیدا قومی و تجزیه طلبانه در محیط های دانشگاهی و احیای برخی تشکل های افراطی و آشوب طلب
.  

خانواده ستار به خدا واگذار کنند - علی مطهری

درباره متهم به قتل ستار بهشتی با رأفت رفتار شده. مساله ضرب‌وشتم ستار بهشتی قابل انکار نیست ولی ظاهرا اتهام متهم منحصر به توهین و تهدید شده و بر اساس آن حکم صادر شده است. بهتر بود مسوولان مربوطه به خاطر عملکرد بدشان از خانواده ستار بهشتی و مردم ایران و مقام رهبری عذرخواهی می‌کردند، همان چیزی که من در جلسه سوال از وزیر وقت کشور در صحن علنی مجلس از او خواستم و او زیر بار نرفت و من هم از پاسخ او قانع نشدم. اگر عذرخواهی می‌کردند از یک طرف فرهنگ عذرخواهی مسوولان از مردم ترویج می‌شد و از طرف دیگر خانواده ستار هم درخواست قصاص نمی‌کردند.

به هر حال یک مساله ساده و غیرضروری را یک دوست نادان انقلاب به شکل یک نقطه منفی برای نظام درآورد. خود مسوولان گفتند وبلاگ ستار بهشتی در روز حداکثر هشت بازدیدکننده داشته. فرض کنیم او که یک کارگر ساده بود و از سختی معیشت رنج می‌برد بدترین توهین‌ها را به مقامات کرده باشد، اساسا چه تاثیری در جامعه داشته و چه ضرورتی برای برخورد وجود داشته است؟! این حادثه ناشی از برداشت غلط برخی از سیاسیون و خصوصا مأموران امنیتی و اطلاعاتی از مقوله حفظ نظام است. یعنی گاهی دوستان نادان به نظام ضربه می‌زنند. به هر حال این حادثه باید موجب عبرت برای مسوولان مربوط باشد.

 به نظر من امروز که حکم قضایی صادر شده است بهتر است به آن تمکین شود و اگر خانواده ستار‌بهشتی ناراضی هستند آن را به خدا واگذار کنند. همین که این موضوع از طرف آنها و دیگران پیگیری شد برکاتی از نظر اصلاح برخی رفتارها در نظام جمهوری اسلامی داشت
.  
 

 http://www.tabnak.ir/fa/news/424026/خانواده-ستار-به-خدا-واگذار-کنند

مراسم عید فطر در فریتاون

 

 

 

یکی از باشکوه ترین نمازهای عید سعید فطر در کالج ومعهد اسلامی فریتاون پایتخت سیرالئون انجام پذیرفت .

با دعوت متصدیان کالج ومعهد اسلامی با ریاست جناب حجت الاسلام اقای دکتررقوی از رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران جهت اقامه نمازعید فطر وانتشار خبر برگزاری نماز در این مرکز توسط رایزن فرهنگی اقای حجت الاسلام والمسلمین معرفت ؛ جمعیت قابل توجهی ، مدتها  قبل ازشروع نماز در مصلی جای گرفته بودند .

باوجود اینکه اکثریت قریب به اتفاق مردم نماز گزار اهل سنت بودند ولکن بسیار در اجرای نماز عید با روش مذهب اهل بیت(ع) از خود همکاری نشان داده وپس از نماز وخطبه ها بسیار ابراز احساسات نموده وبه مسئولین ومتصدیان اقامه نمازعید ابراز مینمودند که بسیاری از اجرای نماز عید در این مرکز اسلامی به این سبک بی خبر بوده؛ وشرکت ننموده اند وبشرط توفیق سال اینده بیشتر استقبال خواهند نمود .

پس از نماز دو خطبه ارائه شد که در خطبه اول پس ازحمد وستایش الهی و درود بررسول خدا(ص) وخاندان رسالت(ع)  وتبریک عید ، مردم را به تقوای الهی دعوت نمود وبه بیان معارف احکام اسلامی پرداخت ومسئله زکات از جنبه های مختلف شرعی وجامعه شناسی طرح وبررسی شد .

ودر خطبه دوم ضمن موارد قبلی از مؤمنین خواسته شد که نورانیت ماه مبارک رمضان را بیشتر در خود ماندگار سازند وبزودی آن حالات ومعنویت را از دست ندهند و در اخلاق ودر رفتارهای خانوادگی ، احترام به والدین احترامهای متقابل خانوادگی وهمچنین در رفتارهای اجتماعی درسطوح مختلف کاملا باقبل از ماه مبارک رمضان متمایز باشند واین تمایز مشهود باشد ؛ در پویایی وتحرک شخصی واجتماعی متمایز باشند که موجب پیشرفت کشور وبخصوص جامعه مسلمانان خواهد شد .

ودر ادامه رایزن فرهنگی افزود : با میمنت ومبارکی این عیدسعید باید بیشتر به امور مسلمانان اهتمام داشته باشیم ، نه تنها مسلمانان این کشور بلکه باید به امور مسلمانان دیگر کشورها هم اهتمام داشته باشیم بخصوص مسلمانان در بند رژیم صهیونیستی و گرفتار تهاجمهای وحشیانه آن رژیم منفور؛ ضمن دعا برای فرج همه مظلومان جهان باید همفکری نمود واز دولتمردان خواسته شود تا چاره ایی در سطح جامعه جهانی بیاندیشند.

سپس ایشان در انتها ضمن آرزوی قبولی طاعات وعبادات برای تعجیل در فرج ورفع گرفتاری از مسلمانان ومظلومان جهان دعا نمود .

پس ازپایان خطبه ها نماز گزاران به ابراز احساسات وعرض تبریک وتشکر ازرایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران پرداختند  واز اجرای نماز عید سعید فطر به سبک مذهب اهل بیت(ع) بسیار ابرازخرسندی نمودند .

آلاشت؛ شهر طبیعت و نجوم

آلاشت؛ شهر طبیعت و نجوم

(معرفی زیبایی‌های آلاشت: برگرفته از مجله شهرداری‌ها؛ شماره93)

از تهران که پا در جاده‌ی فیروزکوه می‌گذاری، پس از عبور از این شهر کوهستانی و بعد از سوادکوه،‌ یک‌ دو راهی‌ در سمت چپ جاده قرار دارد که راه ارتباطی به‌ چندین‌ روستا و منطقه‌ی ییلاقی است. در انتهای جاده‌ی اصلی در ارتفاعی بیش از 1800 متر از سطح دریا، دهکده‌ای کوهستانی در آغوش کوهستان جای گرفته که از سی و پنج سال پیش، شهر شده است. اینجا آلاشت نام دارد، نامی که به زبان محلی به معنای آشیانه عقاب است. با همه‌ی جفایی که آدمیزاد به طبیعت کرده، هنوز عقاب‌های تیزپر را بر فراز آلاشت می‌توان دید.

فرهنگ میهمان‌نوازی‌ مردم‌ این‌ روستا، مانند طبیعتش، هنوز بکر و دست‌نخورده باقیست. به همین دلیل وقتی از آخرین پیچ جاده عبور می‌کنید و روبه‌روی ساختمان شهرداری و مسجد، به خیابان بالای دهکده وارد می‌شوید، شهردار به استقبالتان می‌آید. جمشید ابراهیم‌نژاد، شهردار آلاشت با بیش از سی سال سابقه کار و سه‌دوره مسئولیت شهرداری، از هر غریبه‌ای که وارد آلاشت می‌شود استقبال می‌کند و گوشه و کنار این بخش از طبیعت سوادکوه را به مسافران نشان می‌دهد. 

توسعه در آلاشت راهی متفاوت با روال مرسوم در سایر شهرهای ایران را طی کرده است. در این شهر که پذیرای مسافران و گردشگران بسیاری است، ساخت و سازها به شدت کنترل شده است. شهردار معتقد است که آلاشت نباید به سرنوشت کلاردشت یا جواهرده دچار شود. میراث اصلی این شهر طبیعت زیبای آن است و باید به‌شدت از آن مراقبت کرد. کوچه‌پس‌کوچه‌های‌ زیبای‌ «آلاشت‌» بسیار تمیز و پاکیزه‌اند. در کنار هر خانه‌یی‌ ظرف‌ فلزی‌ مشبک‌ مخصوص‌ زباله‌ با در بسته‌ قرار دارد و زباله‌ها در کیسه‌های‌ مشکی‌رنگ‌ نگهداری‌ می‌شود. تمام کوچه‌ها به زیبایی سنگفرش شده و روشنایی معابر به نحو مطلوبی تأمین شده است، به‌گونه‌ای که شب‌های آلاشت با نورپردازی زیبا، فضای دل‌انگیزی برای پیاده‌روی و لذت بردن از هوای پاک کوهستان پدید آورده است. جالب آنکه پیاده‌روی شبانه در این دهکده، نه تنها تفریح گردشگران بلکه جزء عادات اهالی نیز هست.

نکته‌‌ی ظریفی که در توسعه آلاشت باید به آن توجه کرد، تحول آلاشت در دو دوره قبل و بعد از انقلاب است؛ این منطقه به دلیل انتساب به خاندان پهلوی (زادگاه رضاخان) در سال 1352 صاحب شهرداری شد. یکسال بعد مسجد جامع شهر احداث گردید و این آخرین امتیازی بود که در دوره پهلوی به این شهر داده شد. اما پس از انقلاب و با رویکرد توسعه همه‌جانبه، این شهر کوچک، گامهای بزرگی برداشت. همدلی شورا و شهردار، و توجه هر دو به مسایل فرهنگی موجب شد که در نخستین گام، موزه مردم‌شناسی در این شهر تأسیس شود. در گام دوم، با پی‌گیری‌های مستمر شهردار، نخستین رصدخانه استان مازندران در این شهر کوچ احداث شد. روز پنجشنبه، ششم اردیبهشت‌ماه 1386 اولین رصدخانه آماتوری مازندران با حضور استاندار مازندران، فرماندار سوادکوه و شهردار آلاشت و برخی علاقه‌مندان به علم اخترشناسی، تعدادی از نمایندگان مجلس، استاد نجوم دانشگاه بابلسر جناب آقای دکتر خصالی، و با حضور بیش از 400 میهمان افتتاح و راه‌اندازی شد. در این رصدخانه تلسکوپ 14 اینچ LX200R زیر گنبدی به قطر 4 متر نصب شده و از دیگر امکانات مجموعه آن می‌توان به آسمان‌نما، ترازوی نجومی، مجموعه کامل نرم‌افزارها، کتب و عکس و پوسترهای اخترشناسی، اتاق رایانه و سالن همایش اشاره کرد. ساخت این رصدخانه پروژه‌ای کم‌نظیر در سطح کشور محسوب می‌شود چرا که حمل کلیه مصالح ساختمانی به بالای تپه محل احداث رصدخانه توسط چهارپایان و یا به شکل دستی صورت گرفته است. ابراهیم‌نژاد درباره سابقه‌ی کارش در شهرداری آلاشت می‌گوید: «در طی این 34 سال سابقه کار در شهرداری، این زیباترین و مهم‌ترین خدمتی بوده که انجام داده‌ام». وی معتقد است رصدخانه به شناخت عظمت خداوند برای همه افراد جامعه کمک کرده و نیز کاربری آموزشی آن برای دانش آموزان و دانشجویان و استفاده علاقه‌مندان آماتور از آن  و نهایتا کمک به توسعه گردشگری آلاشت از دیگر منافع آن برای شهر است.

شهرداری آلاشت با هدف توسعه گردشگری و تسهیل در شرایط اقامتی در این شهر، اقدام به احداث واحدهای ویلایی در قالب سوئیت‌های مبله و معمولی کرده است. از آنجایی که در حال حاضر هیچ مهمانسرا و یا هتلی در شهر فعال نیست، سوئیتهای شهرداری تنها مراکز اقامتی مجهز و در دسترس هستند که مسافران می‌توانند با آسودگی از آن استفاده کنند. خوشبختانه استقبال گردشگران از این واحدها به گونه‌ای است که در چهار فصل سال، در تعطیلات آخر هفته این مرکز مملو از مسافر و گردشگر است.

پس از تأسیس رصدخانه آلاشت، زمینه برای ارتباط فرهنگی مردم این منطقه با سایر بخشها بیشتر شد. شهرداری نیز به منظور توسعه فرهنگی شهر، اقدامات ارزنده‌ای به اجرا گذاشت که یکی از آنها برگزاری نخستین ماراتن مسیه آلاشت در رصدخانه شهر بود. این مراسم با استقبال فراوان علاقه‌مندان به نجوم مواجه شد. پس از برگزاری موفق این مسابقه، شهرداری خلاقیت دیگری برای معرفی هرچه بیشتر شهر به‌کار برد. با حضور مجید مجیدی و سیدرضا میرکریمی در جمع اعضای انجمن فیلم کوتاه ایران نخستین کمپ فیلم کوتاه ایران در آلاشت از تاریخ 25 اردیبهشت ماه تا 27 اردیبهشت‌ماه برگزار شد. هم‌زمان با این برنامه فرهنگی، وب سایت رسمی شهر آلاشت با نام «آلاشت شهر طبیعت و نجوم» که از طرف انجمن فیلم کوتاه ایران به مردم مهمان نواز آلاشت اهدا شده بود افتتاح گردید. به این ترتیب هنرمندان بسیاری با آلاشت آشنا شدند. مجید مجیدی در یادداشتی کوتاهی که در این وب سایت منتشر شده گفت:«آلاشت تنهایی قشنگی دارد و موسیقی طبیعت در این شهر بسیار دل‌انگیز است». گفتنی است نخستین کمپ فیلم کوتاه ایران امروز 27 اردیبهشت با افتتاح کتابخانه عمومی شهر و برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد. به این ترتیب آلاشت با جمعیتی کمتر از هزار نفر، دارای موزه مردم‌شناسی، کتابخانه عمومی، رصدخانه و تالار اجماعات شد.

اما در کنار همه‌ی این امکانات، طبیعت زیبای آلاشت جاذبه‌ای فوق‌العاده دارد. «غار دیو» با سوراخ‌های‌ زیاد سنگی‌، آهکی‌ و مرمری‌ در دل‌ جنگل‌، آرمیده‌ است‌. این غار یکی از کهن‌ترین سکونت‌گاه‌های بشر است. جنگلهای آلاشت، بسیار بکر و زیبا باقی‌مانده‌اند. جنگلی‌ پر از درختان‌ توسکا، راش‌، انجیلی، ممرز، بلوط‌، سرخ‌ ولیک، نارون، آزاد، سرو زربین، کاج‌ بادامی‌ و سدروس‌ و گیاهان‌ خودرو، بوته‌های‌ سبز فرنجمشک، با گلهای‌ کمیاب‌ صورتی‌ رنگ‌ بوته‌های‌ سوزان‌ گزنه، گیاه‌ کمیاب‌ چز، گیاه‌ کمیاب‌ هوک‌ چو، درختچه‌های‌ سرخ‌‌دار زرشک‌، نسترن‌ و شمشاد جنگلی‌ که‌ پر از خاصیت‌ دارویی‌ هستند. جنگلی‌ که‌ در بلندای‌ آن‌ از «کرفس‌ وحشی‌» آکنده‌ است‌. جنگلی‌ که‌ درخت‌های‌ گلابی‌، زالزالک‌، انجیر، ازگیل‌، آلوچه‌ و بوته‌های‌ تمشک‌ و توت‌‌فرنگی‌های‌ وحشی‌ را در دل‌ خود جای‌ داده‌ است‌. این جنگل هر ساله از اواسط بهار تا اواخر تابستان پذیرای گروه‌های طبیعت‌گردی و کوهنوردی است. مسیرهای جنگلی از آلاشت تا سواحل مازندران، چنان زیبا و جذاب است که پتانسیل بالایی برای توسعه گردشگری در منطقه ایجاد کرده است.

شهرداری آلاشت توانسته در دولت نهم یک درجه ارتقا یابد و همین امر انگیزه مدیران شهر برای توسعه را مضاعف کرده است. باتوجه به استقبالی که در پنج سال اخیر توسط گردشگران از این دهکده کوهستانی شده، شهرداری آلاشت قصد دارد 25 واحد سوئیت ارزان قیمت و رستوران مرکزی در شهر تأسیس کند تا شرایط مسافران در این شهر تسهیل گردد. به گفته شهردار آلاشت برای احداث اولین پارک شهر آلاشت مبلغ دویست میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده که بزودی تکمیل و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد همچنین در سال 86 با اعتبار یکصد میلیون ریال بازسازی و تجهیز تنها مسجد آلاشت به نحوه شایسته‌ای انجام شده که این محل به انضمام فضای طراحی شده در مقابل آن، یکی از مهم‌ترین مکان‌های تردد و اقامت مسافران است.

به این ترتیب می‌توان گفت آلاشت طی دهه‌ی گذشته، گام در راهی نهاده که بدون شک، مقصد آن شکوفایی منطقه در ابعاد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خواهد بود.

 رصدخانه آلاشت: نخستین رصدخانه استان مازندران

 روز پنجشنبه مورخ 6 /2/86 اولین رصدخانه آماتوری مازندران در آلاشت با حضور استاندار مازندران جناب آقای شفقت ، فرماندار سواد کوه جناب آقای جمشیدی،شهردار آلاشت جناب آقای ابراهیم نژاد ، و برخی علاقه مندان به علم اخترشناسی ، برخی نمایندگان مجلس ، استاد نجوم دانشگاه بابلسر جناب آقای دکتر خصالی ، مدیریت تجهیزات نجوم صا ایران جناب آقای کریمی و با حضور بیش از 400 میهمان افتتاح و راه اندازی شد. 

         

در این رصدخانه تلسکوپ 14 اینچ LX200R زیر گنبدی به قطر 4 متر نصب شده و از دیگر امکانات مجموعه آن می توان به آسمان نما ، ترازوی نجومی ، مجموعه کامل نرم افزارها کتب و عکس و پوسترهای اخترشناسی ،اتاق رایانه و سالن همایش اشاره کرد.انجام ساخت این رصدخانه پروژه ای کم نظیر در سطح کشور محسوب می شد به عنوان مثال حمل کلیه مصالح ساختمانی به بالای تپه محل احداث رصدخانه توسط اسب صورت گرفته است.

جمشید ابراهیم نژاد طی 34 سال خدمت از سال 1378 تاکنون شهردار آلاشت بوده و با پی گیریهای خود موفق به ساخت و راه اندازی اولین رصدخانه استان مازندران شد.وی می گوید در طی این 34 سال سابقه کار این زیباترین و مهمترین خدمتی بوده که انجام داده ام. وی اهداف زیر را برای ساخت این رصدخانه در نظر دارد:

۱-شناخت عظمت خداوند برای کلیه اقشار 2- کاربری آموزشی برای دانش آموزان و دانشجویان 3- استفاده علاقه مندان آماتور از آن 4- کمک به توسعه گردشگری آلاشت .ساخت گنبد این رصدخانه و تجهیزات آن توسط شرکت صنایع اپتیک اصفهان و با مشارکت شرکت اخترنمای شیراز انجام گرفته است .این اولین رصدخانه ایست که در کشور توسط شرکت صنایع اپتیک اصفهان طراحی و ساخته شده است.

مراکز اقامتی برای مسافران در آلاشت 

شهرداری آلاشت با هدف توسعه گردشگری و تسهیل در شرایط اقامتی در این شهر، اقدام به احداث واحدهای ویلایی در قالب سوئیتهای مبله و معمولی کرده است. از آنجایی که در حال حاضر هیچ مهمانسرا و یا هتلی در شهر فعال نیست، سوئیتهای شهرداری تنها مراکز اقامتی مجهز و در دسترس هستند که مسافران می توانند با آسودگی از آن استفاده کنند. نمایی از سوئیتهای شهرداری در آلاشت ـ جنب ساختمان شهرداری و مقابل مسجد  

سوئیتهای کلاس A

این سوئیتها با زیربنای 75 متر مربع، مبله مجهز به سرویس ایرانی و فرنگی دارای خواب دو نفره مجزا، حمام و آشپزخانه، شوفاژ و شومینه، بالکن و کباب پز هستند که اجاره هر شب اقامت در آن مبلغ 500 هزار ریال می باشد

سوئیتهای کلاس B

این سوئیتها در 50 متر مربع به صورت فرش شده دارای سرویس بهداشتی و حمام، آشپزخانه، شوفاژ می باشند.  اجاره هر شب اقامت در آن مبلغ 250 هزار ریال می باشد

برای رزرو این واحدها می توانید با شماره تلفن    ۰۱۲۴۵۳۳۲۰۲۲  - آقای طاهری تماس گرفته و پس از اطمینان از خالی بودن واحد مورد نظر نسبت واریز وجه و رزرو قطعی اقدام نمایید